Loading…

AMPA

Escola Creu Alta Sabadell

Què és L’AMPA?

L’AMPA és una entitat sense afany de lucre de la que en poden ser membres totes les famílies de l’escola que ho desitgin. Està reconeguda legalment i inscrita al Registre d’Associacions, i les seves funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya. Està regulada pels estatuts aprovats en Junta General de Pares i Mares.

Els principals objectius de l’AMPA són:

  • Col·laborar amb l’equip directiu de l’escola i els mestres per a aconseguir l’educació de qualitat que desitgem per als nostres fills/es.
  • Participar en el govern de l’escola a través d’un representant al Consell Escolar.
  • Organitzar activitats extraescolars que complementin la formació i proporcionin als alumnes un espai lúdic i de relació.
  • Oferir serveis complementaris dels quals totes les famílies se’n puguin beneficiar com són la venda de llibres o roba esportiva i l’acollida matinal.
  • Proporcionar als pares i mares un espai de reflexió i debat sobre el funcionament quotidià de l’escola i sobre l’educació dels nostres fills/es en general.

Creiem que aquests objectius són prou importants perquè tothom s’hi senti implicat i us animem a fer-vos socis de l’AMPA i així contribuir d’una manera activa a assolir-los.

Per a ser soci de l’AMPA cal, d’una banda:

  • Omplir la butlleta d’inscripció que es dona a principi de curs o bé emplenar la sol·licitud que pots descarregar aquí i deixar-la a la bústia de l’AMPA o a través del correu de l’AMPA creualtaampa@gmail.com
  • Pagar una quota anual de 25€ per família.

Aquests diners es destinen a finançar les activitats que organitza l’AMPA al llarg de l’any i a col·laborar amb l’escola en la compra de material didàctic del centre, el condicionament de les instal·lacions o d’altres necessitats que puguin sorgir, sempre en benefici dels nostres fills i filles. 

Per això t’animem a associar-te a l’AMPA; com més socis siguem més recursos tindrem per tirar endavant aquestes iniciatives.

Els socis es reuneixen en Assemblea general com a mínim un cop a l’any, a principi de curs. Rebreu la convocatòria oportunament.
Així mateix, els afers del dia a dia són gestionats per la Junta Directiva de l’Associació que es reuneix aproximadament un cop al mes.

L’AMPA organitza i gestiona les activitats extraescolars, l’acollida matinal, la samarreta, la dessuadora i la bosseta de l’escola. Per al curs 2022-2023 és previst d’oferir els següents serveis i activitats: